Bette Skiv er hjemhørende i Spodsbjerg, og Fisker i Langelandsbæltet hele året.

 

Webcam

Annekset

Image

Efter en del søgen, fandt vi et lille trist hus, som ejeren var død fra. Så i Januar 2011, købte vi Krogsbjergvej 15.

Der var på papirerne både offentligt vand, kloak og el indlagt!!!Det viste sig senere at være forkert! Der var nemlig vand fra egen brønd. Og det var så dårligt, at man ikke kunne bruge det!

Så det har fordyret huset en del.

Annekset er et lille hus, beliggende kun 3 kilometer fra Spodsbjerg. Hvor der er gode fiskemuligheder.

Efter en gang kærlig omsorg, så er huset nu beboeligt. Og der er nu kommet offentligt vand, så man kan drikke af vandhanen.

Image

Og nu er der et almindeligt badeværelse med bruser, som fungerer.

Image

Og så er der et standard køkken, med el komfur og ovn, med diverse potter og pander. Og et køle-fryse skab. Men der er ingen micro ovn.

Image

Og så er der et standard køkken, med el komfur og ovn, med diverse potter og pander. Og et køle-fryse skab. Men der er ingen micro ovn.

Image

I stuen er der en lille kakkelovn, hvor der med fordel kan fyres med træbriketter. Og der er en sovesofa der kan slås ud. Men der er ingen fjernsyn.

Image

Derudover er der et lille soveværelse, med to enkeltsenge. Senere kommer der et mindre værelse, med mindst een soveplads. Men det arbejder vi på, for øjeblikket.

Desuden er der en luft til luft varmeinverter, der kan holde huset lunt, uden at det er for dyrt i strøm.

Sidst, men ikke mindst, er der en 200 liters kumme fryser, så man kan få sine fisk indfrosset!!!

Vi er endnu ikke færdige med huset, men nu er det brugbart for for et par lystfiskere, som mangler et sted at sove, hvad enten man selv har båd med, eller ej. 

Image