Torsk i svøb !!!!!!!!!

Andre måder at anvende små torsk på !!!!!!!!!!

 

Torsken renses og hale og finner fjernes finner væk

Der tages et ildfast fad og laves en stribe med smør, over drysset med fin hakket løg evt

friskhakket persille og drysset med salt og peber !!!!!!!!!

finner er væk

Herefter ligges torsken oven på, og der dækkes med bacon

svøbes

Tilsættes væde og det hele kommes i ovnen !!!!!!!

 

 

Jeg bruger vand, men er man til hvidvin så kan det også bruges !!!! --- men vi syntes det er synd for fisken !!!!!

Ved 180 grader i en halv time til 40 minutter, alt efter størrelse så er torsken færdig

 

bagt

Der laves en opbagt sovs af væden fra torsken, mælk og smages til med sennep !!!!!!!

Så er maden færdig, men desværre er der på denne årstid ikke kommet nye kartofler endnu

maden er færdig

Joomla templates by a4joomla