Fladfisk med fyld !!!!

Fladfisk med fyld !!!!!!!!

Her om efteråret er fadfiskene gode og der kan laves nogle gode fileter!!!!!!  Rødspætter og isinger er velegnede, og kan bruges med skind på !!!!!

Urtehaven kan også bidrage med den gode smag !!!!!!!!

Diverse urter renses, skæres i småstykker.   Vendes i en gryde med en klat smør.

Det hele overhældes med piskefløde, og koges op, under omrørring, indtil det begynder at jævne !!!!

Smages til med salt og peber !!!!!!

grønsager med fløde

Fladfisken filiteres og ses efter for eventuelle oversette finneben !!!!!!!

filetering filet 2

Et ildfast fad smørres og undersiden af fisken ligges på !!!!!!  Så hældes fyldet over, og oversiden lægges over !!!!!!!

Der presses med finger rundt i kandten, så mest mulig af fyldet bliver derinde !!!!

bund med fyl fyldt fisk


Efter en tur i ovenen ved 180 grader i en halv time til 40 minutter, alt efter størrelse     ---   så er der en god middag !!!!!

færdig fisk halvspist fisk


Koldrøget torsk til forret !!!

 

 

 Koldrøget torsk til  forret  eller let frokostret !!!!!

 

IMG_1399.JPG

 

En håndfuld fint snittet salat pladseres på en frokosttallerken  !!!!!

Den koldrøget torsk skæres i tynde skiver og lægges over salaten !!!

Der pyntes med citron, rejer, et halvt smilende æg og en dilddressing eller

flødedressing   ---   og lidt varmt brød !!!!!!!

 

IMG_1405.JPG

Torskesalat

Torskesalat.

6 - 8pers

3/4 - 1kg kogt koldt torsk.

Sauce:  3 1/2 dl.cremefaicehe. 2 spsk ravgottesauce eller sød fransk sennep.1/2 tsk groft salt. Peber. 1 tsk bearnaiseessens.1 tsk sukker.1 dl piskefløde.

Pynt:  100 gr rejer, 3 hårdkogte æg i skiver, 1 bakke karse. 100 gr caviar.

Rør det hele samme undtagen fløde skum og pynt.

Flødeskummet vendes i til sidst, og så pynter man med ægge skiver rund i kanten. rejer, karse, caviar i midten. evt lunt flute.

Rekke

Joomla templates by a4joomla